Steunen?

Giften

U kan uw giften overmaken op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789 met vermelding van de gestructureerde mededeling +++400/0010/67746+++ Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvangt u een fiscaal attest van de KU Leuven. Deze attesten zijn ook erkend in Nederland.

Vrijwilliger

U kan het KID Fonds bijstaan tijdens evenementen. Contacteer ons om dit concreet te maken.

Initiatief

Contacteer het KID Fonds als u interesse hebt om een actie op te zetten of als u ter gelegenheid van uw feest of activiteit een oproep tot schenken wil lanceren voor het KID Fonds, zodat wij u tijdig kunnen informeren over instructies inzake fiscale aftrekbaarheid. We bezorgen u dan een unieke referentie, zodat u nadien weet hoeveel uw actie heeft opgeleverd.

Hulp

Bij het verspreiden van folders, flyers, affiches, … is hulp meer dan welkom. Contacteer het KID Fonds met uw concreet hulpaanbod of vraag ons waar de nood groot is.

Sponsoring

Tal van formules zijn mogelijk. In ruil voor uw sponsoring wordt een return aangeboden, gaande van vermelding van het logo van uw bedrijf/organisatie op de website en/of de facebook-pagina van het KID Fonds, tot de mogelijkheid om uw eigen promotiemateriaal te tonen tijdens een evenement. Er wordt een sponsoringovereenkomst opgemaakt tussen uw bedrijf/organisatie en het Leuvens Universiteitsfonds KU Leuven. Het bedrag wordt betaald na ontvangst van de factuur, opgemaakt door de KU Leuven.